Om

Jag varit autist hela livet, men fick inte reda på detta innan 2015. Därför blev det här en av viktigaste händelserna i mitt liv då jag gått omkring i nästan tre decennier och undrat över vad som varit fel på mig.  Det var det bästa svaret med: det är inget fel på mig, jag är autist!

Mitt namn är inte Asymmetra, men visst skulle det vara coolt om det varit det. Jag adopterades från Indien under mitt första levnadsår och hamnade i en liten byhåla i Mellansverige. Sedan gymnasiet har jag varvat arbetslöshet med studier och säsongsarbete.

Min arbetstid spenderar jag med att arbetspröva, samt att bråka med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och liknande instanser. På fritiden gör jag mitt bästa för att glömma ovanstående; jag lagar mat, håller på med gaming, ser på film & TV, gottar ner mig i fandoms, rollspelar, bråkar på Internet, målar och läser allt från fan fiction till historieböcker. Då och då umgås jag med vänner.

Asymmetra skapades för att jag inte längre tänker vara tyst. Här kommer jag skriva om allt från autism, neurodiversitet, feminism, ableism, rasism och politik till mitt eget liv. Både jag och bloggen är öppet fientliga mot alla typer av ableism, rasism, sexism, homo- & transmisia samt klassförakt. Jag vill inte ha jämlikhet, jag vill ha befrielse.

För uppdateringar, frågor eller synpunkter kontakta eller följ mig gärna på @photon_barrier på Twitter.

 

Annonser