Om

Jag adopterades från Indien under mitt första levnadsår och hamnade i en liten byhåla i Sverige. Jag varit autist hela livet, men fick inte reda på detta innan 2015. Därför blev det här en av viktigaste händelserna i mitt liv då jag gått omkring i nästan tre decennier och undrat över vad som varit fel på mig.  Det var det bästa svaret med: det är inget fel på mig, jag är autist!

Mycket av min tid spenderar jag med att bråka med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och liknande instanser. Helst gör jag mitt bästa för att glömma ovanstående; gottar ner mig i fandoms, ser på film & TV, gottar ner mig i fandoms, gaming, bråkar på Internet, målar och läser allt från fan fiction till historieböcker. Då och då umgås jag med vänner.

Jag skapade den här bloggen helt enkelt för att jag ville. Därför har jag gett mig själv tillåtelse att göra precis vad jag vill med den. Jag skriver på både svenska och engelska. Jag skriver om vad som faller mig  in: allt från autism, neurodiversitet, feminism, ableism, rasism och politik till mitt eget liv.

För uppdateringar, frågor eller synpunkter kontakta eller följ mig gärna på @photon_barrier på Twitter.